viernes, 14 de noviembre de 2008

Hannah vol morir traquil-la

Hannah Jones nena britanica de tretze anys quire morir posa una malaltia que té en aquest cas la leucèmia que li ha provocat una afecció cardinal ,duu tratandose amb especialistes des de fa 3 anys i astahora no han trobat solucion, Hannah diu quire morir digamente porquè aquesta cansada de prendre medicaments sense tenir solucion.

Quan va anar al medico li dijieron que tenia leucèmia li van receptar uns medicaments molt forts els quals li van acabar d'infectar el corazon, causandole un forat en el organo. l'altra cosa era esperar que els medicaments agan efecte, funciono però quan ho icieron el seu corazon ja estava massa infectat solament quedava un 10% de la seva capacitat, la opcion triada pels especialista va ser un trasplantament de organo en aquest cas el corazon la nena es nega a acerse el trasplantament per que se li passés ara com ara però de aqui a uns anys li volvera de nou, o morira en la operacion ja que és d'alt risc.

Jo crec que hannah és podria arriscar-se a trasplantar-se el organo però són moltes possibilitats que té de morir per tant, creo que aquesta bé el que aquesta fent hannah tant el que com el que fa. Hannah es mereix respectar la seva decicicon i apollarla en els ultimos moments sobretot la seva família

No hay comentarios: